Meld dig ind i 3 trin herunder

Info omkring medlemskab

Det koster 50 kr om året for hele husstanden at være medlem af Sct. Hans’erne (gælder fra 1/4 – 31/3)

Når du har betalt dit årlige kontingent, kan du deltage i foreningens aktiviteter, hvoraf nogle er gratis, mens andre har deltagerbetaling.

Når du melder dig ind, beder vi dig om, at registrere alle husstandens medlemmer i vores system, for at I kan deltage i forskellige aktiviteter i løbet af året. Således kan vi sikre os, at vi sender information til de korrekte holddeltagere. 

Systemet er sat op således, at det er den første fra husstanden, der betaler kontingentet. De efterfølgende husstandsmedlemmer bliver ikke trukket 50 kr., men kreditkort oplysningerne gemmes i et sikkert miljø, så det er klar til brug.

Flere af vores aktiviteter, som gymnastik og de kreative fag er sæsonbestemte med tilknyttet instruktør, hvor tilmeldingen og betaling starter i august. 

Andre aktiviteter, som løb og cykling er gratis og har løbende tilmelding. Du skal tilmelde dig en sådan aktivitet, for at sikre, at du får besked om eventuelle ændringer.   

Vi har også enkeltstående aktiviteter, såsom vandreture, foredrag og teaterture, annonceres via nyhedsmail. Tilmelding/betaling over hjemmesiden. 

Udførelig vejledning med billeder. Tilmelding_til_Scthanserne.pdf

Trin 1 - Opret Profil

  • OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil! 
  • Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm. 

Trin 2 - betal kontingent (del 1 af 2)

Det koster 50 kr om året for hele husstanden at være medlem af Sct. Hanserne (gælder fra 1/4 – 31/3)

Efter at have gennemført profiloprettelse, skal du nu:

  1. Vælge et abonnement nedenfor
  2. Logge på med tilsendte oplysninger (du har modtaget en mail med en adgangskode – brugernavnet er din e-mail)
  3. Taste dine kortoplysninger

Du kan se handelsbetingelser for abonnementet ved at klikke her

OBS. Når du bekræfter med Mit-ID, vises beløb 0,00 kr. Dette er en teknisk indstilling, det rigtige beløb trækkes, når du har godkendt med Mit-ID.
Det er vigtigt at følge vejledningen ellers får du/I ikke hustandsmedlemsskab. Næste skridt kontingentbetaling ‘vælg’.

Trin 2 - Opret de øvrige medlemmer i din husstand (del 2 af 2)

Efter du har betalt for jeres husstandsmedlemsskab, kan du først NU oprette de øvrige medlemmer af din husstand.

Der skal oprettes en profil for hver person, som skal kunne gøre brug af husstandsmedlemskabet, og kunne tilmelde til aktiviteter.

Trin 3 - vælg aktiviteter

Når du har betalt dit årlige kontingent, kan du deltage i foreningens aktiviteter, hvoraf nogle er gratis, mens andre har deltagerbetaling.

De fleste hold med betaling åbner for tilmelding den 1. august. Men du kan allerede nu gå ind og tilmelde dig de aktiviteter som kører hele året – eksempelvis gåture, cykling og løb.