Velkommen til
Sct. Hanserne
Previous slide
Next slide

Idræt

Du kan gå til gymnastik, løb og badminton, deltage i vandreture, gåture/powerwalk, cykling på racercykler eller almindelige cykler.

kreativitet

Vi er en kreativ forening, hvor du kan gå til syning, billedkunst og madlavning.

kultur

Der er også mulighed for at dyrke kulturen i form af revy, kor, teaterture, koncerter og foredrag.

Skibhusrevyen 2024:

Billetsalget går strygende, så det gælder om at være hurtig, hvis du vil opleve Skibshusrevyen i år.

Der er 80 siddepladser til hver af de fem dage Skibhusrevyen spiller på Sct. Hans Skole. Her mandag den 12. februar kl. 14.00 er status over billetsalget følgende:

Lørdag den 24. februar er der seks billetter tilbage. Dagen før, fredag den 23. feb. er kun én billet at gøre godt med, og torsdag den 22. februar er der tre billetter tilbage. På premieredagen tirsdag den 20. februar er der også kun tre usolgte billetter, mens der dog er en del flere billetter, nemlig 34, til forpremieren mandag den 19. februar.

Billetterne kan købes på Sct Hans’ernes hjemmeside: www.scthanserne.dk

Billede: Skibhusrevyens plakat skabt af Bernhard Nielsen.

Skibhusrevyen 2024

Billetsalget starter den 8. januar kl. 10

ALL YOU NEED IS LOVE

Skuespillerne har øvet sig i månedsvis. De kan deres replikker…

Skuespillerne har øvet sig i månedsvis. De kan deres replikker i søvne. Timingen af numrene sidder lige i skabet, og revyholdets entusiasme er i top både på og bag scenen. Kort sagt er alt ved at være klappet og klart til premieren den 19. februar på Skibhusrevyen 2024 med titlen ”All You Need is Love”. Det lover Lone Stefansen, der for femte gang instruerer revyen.

– Emnevalget i revyen er både lokal og globalt; fx står den odenseanske rådmand Søren Windell for skud, ligesom byens borgmester og vikingekonge Peter Rahbæk Juel. Manglen på ytringsfrihed ude i den store verden får også ord med på vejen. Det samme gør Dronning Margrethes uventede retræte, siger Lone Stefansen og tilføjer:

– Vi prøver at være et spejl af tiden på godt og ondt med hamrende gode tekster, skarp satire og skæv humor, men også med alvorlige indslag.

BILLETSALG

Revyen spiller fra mandag den 19. februar til og med  lørdag den 24. februar (dog ikke onsdag den 21. februar). Mandag, tirsdag og torsdag koster billetterne 120 kr. Fredag og lørdag er prisen 200 kr., som inkluderer en revyplatte.

Billetter kan bestilles fra den 8. januar kl. 10.00 på Sct. Hans’ernes hjemmeside: scthanserne.dk ved at klikke ind på ”Billetsalg-revyen”.

https://scthanserne.dk/wp/billetsalg-revyen/

Billedet: Skuespillerne Thormod Kaa og Bernhard Nielsen folder sig ud i ”Vandmand søger kærlighed i Skibhusrevyen 2022. Foto: Lars Verning.

Foreningen har købt 30 billetter til teaterforestillingen ”MÅGEN” på Odense Teater, Store Scene onsdag den 28. februar kl. 19.30.

Oplev Anton Tjekhovs berømte mesterværk i en vibrerende og …

Oplev Anton Tjekhovs berømte mesterværk i en vibrerende og moderne version af den prisbelønnede dramatiker Simon Stephens.

Konstantin og Nina er forelskede. Konstantin er en håbefuld forfatter og har fået Nina til at medvirke i opførelsen af sit nyeste stykke. Som publikum har Konstantin indbudt familien, husets venner og ikke mindst Konstantins mor, Irina Arkadina, en feteret skuespillerinde og hendes nyeste elsker, den berømte digter Trigorin. Publikum er ikke så koncentrerede, som Konstantin drømmer om. Rasende stopper han forestillingen. Hvis han ikke lykkes som digter, hvem er han så? Hvorfor ser hans mor ikke andet end sin fremskredne alder, når hun ser på ham? Elsker Nina ham stadig? Desperat skyder han en måge.

Der er ikke langt fra alvor til galgenhumor, når Tjekov portrætterer mennesker i al deres afmagt: usikre, rådvilde, uden retning i livet og med følelser for alle de forkerte. Gennem historien mærker vi kærlighedens eviggyldige og til tider destruktive væsen. Og ikke mindst hvordan den brændende trang til at skabe kunst kan knuse den kunstneriske sjæl.

Pris pr. billet: 200 kr. incl. gebyr.
Billetter kan købes fra lørdag den 13. januar kl.10 på
www.scthanserne.dk/wp/billetsalg/  Vær opmærksom på at den billet I printer ud fra foreningen skal byttes om til den rigtige billet inde på teateret hos Anette eller Mette.

Det er kun foreningens medlemmer, der må bruge tilbuddet

Foreningen er vært for en drink i pausen. Kom derfor i god tid, så vi kan lave en fælles bestilling på drikkevarerne, og I kan få jeres rigtige billetter.

https://www.odenseteater.dk/oplevelser/forestillinger/2023-2024/magen/

På glædeligt gensyn

Anette Albèr og Mette Larsen

Teateraften på Odense Teaters store scene fredag d. 15. marts 2024 kl 19.30.
Foreningen har købt 40 billetter til forestillingen ”Ikke noget Pis”.

En forestilling om at være mand i dag – inspireret af skuespillernes fortællinger og reflektioner.

Det er over 15 år siden, Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen PIS. Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. Nu er de her igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

 Vi skal se en ny fortælling om manden og hans humør. Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv, det går? Instruktør Kamilla Wargo Brekling undersøger, hvordan det er at være mand i dag i en strittende og morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet: Hvordan går det, mand?

 Vi skal se Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef på scenen.

Pris pr. billet med Sct. Hans’er tilskud og incl. gebyr: 220 kr
Billetter kan købes fra lørdag den 3. februar kl.10 på  https://scthanserne.dk/wp/billetsalg/. Vær opmærksom på at den billet, I printer ud fra foreningen, skal byttes om til den rigtige billet inde på teateret hos Anette eller Mette.

Hvis du køber billetter til andre end dig selv, skal du sikre dig, at de også er medlemmer af foreningen.

Efter teateret kan du/I deltage i Fælles hygge efter teatertur. Vi reserverer borde til os på Nelles Cafe og til dem, der har lyst, forudbestiller vi små platter med ost og pølse, pris: 125 kr pr. person. Vælg om du skal have mad eller bare en stol at sidde på, når du ”køber” billet til dette. Alle betaler selv, for det de spiser og drikker i cafeen. Sidste frist for tilmelding til cafehygge er den 25. februar. Billetter ”købes” på https://scthanserne.dk/wp/billetsalg/

På glædeligt gensyn

Anette Albèr og Mette Larsen

Se hvad der skeer i Skibhuskvarteret

En kærlig hånd til Skibhuskvarteret & havnen

Sct. Hans'erne har også brug for dig.

Vi har tit brug for frivillige til både små og store opgaver…….

Vi har tit brug for hjælp en time eller to til noget praktisk i forbindelse med et arrangement – se de aktuelle muligheder for at give din forening en hjælpende hånd på scthanserne/frivillige

Du kan selv sætte dit præg på Sct. Hanserne med ideer til arrangementer o.a. så kontakt bestyrelsen.