Velkommen til
Sct. Hanserne
Previous slide
Next slide

Idræt

Du kan gå til gymnastik, løb og badminton, deltage i vandreture, gåture/powerwalk, cykling på racercykler eller almindelige cykler.

kreativitet

Vi er en kreativ forening, hvor du kan gå til syning, billedkunst og madlavning.

kultur

Der er også mulighed for at dyrke kulturen i form af revy, kor, teaterture, koncerter og foredrag.

Teateraften i Værkstedet, Odense Teater

Fredag d. 24. nov. kl. 19.30.

Foreningen har købt 40 billetter til forestillingen Karens kommode af Hans Rønne. 

Buffeten i Café ODEON Social er desværre aflyst d. 24. november. Se mere.

En kommode sidder uhjælpeligt fast i en døråbning i Karens nye pensionistlejlighed. Den kan hverken komme frem eller tilbage. Karens to døtre er mødt op for at hjælpe deres mor på plads i hendes nye omgivelser, men hvad skal væk, og hvad skal blive? Og hvad gemmer der sig i den forpulede kommode?

Under overfladen lurer konflikterne mellem de to søstre. Den ene har i årevis prøvet at få børn, mens den anden ikke ønsker at sætte børn i verden af hensyn til klimaet. Hvad sker der, når ønsket om at gøre gavn på den globale scene udfordres af det nære? Når gode viljer møder fastlåste familiemønstre, sårede forventninger, smertelige fortielser og dårlig samvittighed?

Karens kommode er en sorgmunter hverdagskomedie om ret og pligt, hvor humoren og genkendeligheden går hånd i hånd med smerten.

Pris pr. billet: 125 kr som købes på Sct. Hans’ernes hjemmeside: https://scthanserne.dk/wp/billetsalg/ .Maks 2 stk. pr. husstand.

UDSOLGT. Du kan komme på venteliste i tilfælde af afbud. Email til Mette: metpoul1@gmail.com

Forventet spilletid: 90 minutter, så der er desværre ingen pause.

Buffeten i Café ODEON Social er desværre aflyst d. 24. november 2023.

Buffeten i Café ODEON Social d. 24. november 2023 blev oprindeligt oprettet i forbindelse med Odense Teaters forestilling ”Det”. Forestillingen er desværre aflyst, og der vil derfor heller ikke være buffet i caféen denne aften.

Pengene refunderes naturligvis til det kort, hvormed de er købt. Det sker helt automatisk og du skal derfor ikke foretage dig noget.

Har du spørgsmål eller modtager du ikke pengene på din konto indenfor 14 dage, så tøv ikke med at kontakte os.

Med venlig hilsen/Best regards
Comwell H.C. Andersen Odense / ODEON

 JULEHYGGE

Torsdag d. 30. november kl. 19.00 inviterer Sct. Hans’erne til julehygge i Den Røde Bygning på Sct. Hans Skole.

Vi skal selvfølgelig synge julesange og nyde gløgg og æbleskiver. Skarntydekoret kommer og synger julen ind sammen med os, og som altid er der en julegave i form af underholdning til os alle.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til indkøb skal I købe billetter på Sct. Hans’ernes hjemmeside senest d. 26. november. https://scthanserne.dk/wp/billetsalg/

Vi glæder os til en hyggelig aften sammen med jer. 

Hilsen Bestyrelsen

Ps. Dørene åbnes først kl 19.00.

Se hvad der skeer i Skibhuskvarteret

En kærlig hånd til Skibhuskvarteret & havnen

Sct. Hanserne har også brug for dig.

Vi har tit brug for frivillige til både små og store opgaver, som for eksempel hjælp ved arrangementer eller som koordinator for vores foreningsaktiviteter. Gymnastikholdene gennemføres ved hjælp af instruktører, der brænder for deres aktivitet. Har du lyst til at bidrage med stort eller småt, så kontakt bestyrelsen.

Du kan også selv sætte dit præg på Sct. Hanserne og være med til at udvikle vores forening. Så hvis du savner en aktivitet eller har en ide, kan vi måske i fællesskab få den på programmet. Grib fat i en fra bestyrelsen, så tager vi en snak.