Racer Cykling

Motionscykling på landevejen.

På med hjelmen, op på raceren. Kør med den orange flok fra Sct Hanserne Cykling rundt på landevejene i det fynske landskab.

I sæsonen fra april til oktober kører vi onsdage kl. 17 og søndage kl. 9 – typisk 50-100 km med en fart på mellem 25 og 30+ km/t. I vinterhalvåret søndage kl. 9.00, hvis vejret ellers tillader det. Turene om vinteren er typisk kortere og med en lavere gennemsnitsfart.

Der er afgang fra Sct Hans Skole på Egebæksvej. Kom gerne 5-10 min før afgang
Nye ryttere er meget velkomne. Uanset din alder, dit køn og dine evner og erfaring på raceren. Bare mød op! Som ny rytter vil du blive godt modtaget og grundigt sat ind i vores holdcykling på landevejene. Vi udgør et godt og sjovt socialt fællesskab, som du hurtigt bliver en del af.

Forud for afgang aftales dagens rute/ruter. Vi kører ud i et, to eller flere hold; alt efter fremmøde og dagsform. Ligeledes sker det ofte, at vi deler os op ude på turene, men vi efterlader aldrig nogen tilbage uden en klar forudgående aftale
Som aktiv i Sct Hanserne Cykling bliver du tilknyttet vores meget aktive Facebookside, hvor du til-/framelder dig turene, ligesom der er før/efter-information om dagens tur og meget andet.

Vi har 8 DGI-uddannede ryttere, som har taget kurset i Landevejscykling og Kaptajnkurset.

Som medlem af Sct Hanserne er det gratis at deltage. I sæsonens løb deltager vi for egenbetaling ofte i cykelløb – primært på Fyn, ligesom vi arrangerer forskellige interne aktiviteter af mere social karakter, men med racercyklingen som udgangspunkt. Vi har via sponsortilskud fået produceret vores eget cykeltøj, som du har mulighed at købe, hvis der er mere på lager.

Forud for sæsonopstart i april holder vi et sæsonopstartsmøde for nye såvel som gamle ryttere, hvor vi bl.a. drøfter og aftaler den forestående sæsons aktiviteter. Ligeledes tager vi 1-2 gange om året på sponsorrundtur, hvor vi besøger vores sponsorer i kvarteret og hverver nye ryttere til holdet.

Kunne du tænke dig at køre en tur sammen med os, eller vil du vide mere om Sct Hanserne Racer Cykling, så kontakt meget gerne enten Bent eller Jimmy 


På billedet ovenfor ses en del af holdet sammen med Caroline-Mathilde Fihl fra Rema 1000/Marienlund, som sammen med Kvickly/Skibhusvej, Sct Hans og Vollsmose Apotek, CaViThe, Kjelds Cykler, OK Danmark, Nordfyns Bank, TDB Trædrejerbutikken/Hjallesegade, Haverum og Friluftsliv/Ærøgade, Værtshuset Vognhjulet, OK Plus-tankene/Havnegade/Sandhusvej, Odense El, Xtreme og 3WIS/Munkebo er sponsorer for holdet.

Du kan kun tilmelde dig til aktiviteter, hvis du har betalt kontingent!

Kontakt: