Racer Cykling

Sct Hanserne Racercykling holder Forårssæson-cykelopstart 2024, søndag den 7. april kl 9 med afgang som sædvanlig fra Sct Hans Skole på Egebæksvej og forhåbentlig med et stort fremmøde af gamle såvel som nye ryttere.

Forud for den første tur i forårssæsonen holder vi Sæsonopstartsmøde, onsdag den 3. april fra 19 til 21 i Rød Bygning på Sct. Hans Skole. På mødet skal vi først og fremmest hilse på gamle og meget gerne nye ryttere, ligesom vi selvfølgelig skal snakke om og planlægge den forestående sæson.

Er du – mand såvel som kvinde – ny på racercykel eller søger du nogen at køre sammen med, er du meget velkommen – både til årets første fælles cykeltur og til opstartsmødet. Du kan bare møde op, eller du kan melde din ankomst og høre mere om Sct Hanserne Racercykling hos Thore (51152112), Jimmy (20646668) eller Bent (61685629)

Motionscykling på landevejen.

På med hjelmen, op på raceren og kør med den orange flok fra Sct Hanserne Racercykling rundt på landevejene i det fynske landskab.

I sæsonen fra april til oktober kører vi fast onsdage kl. 17 og søndage kl. 9 – typisk 50 -100 km med en fart på mellem 25 og 30+ km/t. I vinterhalvåret søndage kl. 9.00, hvis vejret ellers tillader det. Turene om vinteren er typisk kortere og med en lavere gennemsnitsfart.

Der er afgang fra Sct Hans Skole på Egebæksvej. Kom gerne 5-10 min før afgang
Nye ryttere er meget velkomne. Uanset din alder, dit køn og dine evner og erfaring på raceren. Bare mød op! Som ny rytter vil du blive godt modtaget og grundigt sat ind i vores holdcykling på landevejene. Vi udgør – og lægger stor vægt på – et godt og sjovt socialt fællesskab, som du hurtigt bliver en del af. Har du lyst til at prøve en tur på racercykel sammen med os, men mangler cyklen, så har vi en cykel, du kan låne til et par prøveture.

Forud for afgang aftales dagens rute/ruter. Vi kører ud i et, to eller flere hold; alt efter fremmøde og dagsform. Ligeledes sker det ofte, at vi deler os op ude på turene, men vi efterlader aldrig nogen alene tilbage uden en klar forudgående aftale

Som aktiv i Sct Hanserne Cykling bliver du tilknyttet vores meget aktive Facebookside, hvor du til-/framelder dig turene, ligesom der er før/efter-information om dagens tur og meget andet.

Vi har 8 DGI-uddannede ryttere, som har taget kurset i Landevejscykling og Kaptajnkurset.

Som medlem af Sct Hanserne er det gratis at deltage. I sæsonens løb deltager vi for egenbetaling ofte i cykelløb – primært på Fyn, ligesom vi arrangerer forskellige interne aktiviteter af mere social karakter, men med racercyklingen som udgangspunkt. De sidste par år har vi fx arrangeret tur til Harzen i Kristi Himmelfartsferien, hvor alle uanset niveau kan deltage. Vi har via sponsortilskud fået produceret vores eget cykeltøj, som du har mulighed at købe, hvis der er mere på lager.

Forud for sæsonopstart forår og efterår holder vi i april og i august/september et opstartsmøde for nye såvel som gamle ryttere. På mødet drøfter og aftaler vi bl.a. den forestående sæsons aktiviteter. Ligeledes tager vi 1-2 gange om året på sponsorrundtur, hvor vi besøger vores sponsorer i kvarteret og hverver nye ryttere til holdet.

Kunne du tænke dig at køre en tur sammen med os, eller vil du vide mere om Sct Hanserne Racer Cykling, så kontakt meget gerne enten Bent, Thore eller Jimmy 

På billedet ovenfor ses en del af holdet sammen med Thomas Bertelsen fra Rema 1000/Marienlund, som sammen med Kvickly/Skibhusvej, Sct Hans og Vollsmose Apotek, CaViThe, Kjelds Cykler, OK Danmark, Nordfyns Bank, TDB Trædrejerbutikken/Hjallesegade, Haverum og Friluftsliv/Ærøgade, Værtshuset Vognhjulet, OK Plus-tankene/Havnegade/Sandhusvej, Odense El, Xtreme og 3WIS/Munkebo er sponsorer for holdet.

Du kan kun tilmelde dig til aktiviteter, hvis du har betalt kontingent!

Kontakt: