Cykling

 

Racer Cykling i Sct. Hans’erne

Hop med på raceren!

Sct Hanserne har gennem en årrække haft en meget aktiv racercykel afdeling. Vi er lige nu ca. 50 ryttere fordelt efter niveau på aktuelt to hold. Både kvinder og mænd – med forskellig cykel- erfaring og i forskellig alder.

Holdene kører i sæsonen hver onsdag kl. 17 og søndage kl. 9 –  for de seje søndage kl. 10 i vinterhalvåret, når vejret tillader det. Afgang sker fra Sct. Hans Skole på Egebæksvej. Kom i god tid inden afgang.

Fremmødet er typisk 10-15 personer, og vi fordeler os inden start på de to hold efter niveau og dagsform. Turene varierer i længde, men ligger i snit på mellem 40 og 100 km.

Vi deltager i de forskellige cykelløb rundt på Fyn, ligesom vi holder cykelværksted og forskellige sociale arrangementer.

Kontaktpersoner:

  • hold 1: Bent Andreassen, tlf. 61685629, mail: Bent
  • hold 2:  Jimmy Rasmussen tlf. 20646668 mail: Jimmy

Har du en racer og cykelhjelm, så er du meget velkommen til at møde op og tage med på vores ture. Vi sætter sikkerheden højt. Ingen efterlades på landevejene.
Vil du høre nærmere, så kontakt endelig Bent eller Jimmi.

Vores cykeltøj er sponsoreret af Sct Hans Apotek, Rema 1000 Marienlund, Kvickly Skibhusvej, OK-benzin, Ok-plus tankene på Sandhusvej /Havnegade, Odense-El og Xtreme Sport.

 

Rema 1000

OK Benzin

Kvickly Odense El

Sct. Hans Apotek

210total visits,1visits today